maanantai 26. joulukuuta 2011

Lemon Accounts goes Denmark!

Jouluruokaähkyn alkaessa pikkuhiljaa helpottaa, on hyvä ladata tiskiin tulevaa vuotta koskevaa jännyyttä: blogistinne lähtee tammikuun lopulla Tanskanmaalle vaihtoon. Tarkoitus on viihtyä puoli vuotta Odensessa ja siinä opintojen sivussa käydä reissailemassa vähän niin Tanskan rajojen sisä- kuin ulkopuolellakin. 

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että koetan toisinaan päivittää tänne tanskalaiseen musiikkikulttuuriin ja siellä näkemiini keikkoihin liittyviä juttuja, mutta sen näkee vasta sitten kun pääsen paikan päälle, että millaiseksi arki siellä kehittyy ja miten paljon aikaa jää blogin ylläpitämiselle. Varsinainen vaihtoblogini löytyy täältä, jos on kiinnostusta lukea myös muita kuin musiikkiin liittyviä juttuja. 

Viime aikoina on päivittäminen jäänyt aika vähiin enkä minkäänlaista vuoden parhaita juttuja -listaustakaan ole ehtinyt miettimään, mutta kenties jonkinlaisen summauksen saan aikaan vielä ennen vuoden vaihtumista. Onhan tässä viisi päivää aikaa. Sitä ennen voisi kuitenkin vaikka syödä vielä vähän lisää kinkkua ja rosollia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro huolesi: