sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Välitilinpäätös

2012 oli itselleni vähän erilainen vuosi, eikä vähiten sen takia että vietin ensimmäisen puolikkaan siitä ulkomailla. Mielen päällä oli niin paljon kaikkea muuta, että musiikille ei juuri jäänyt aikaa joten blogissakin oli hyvin hiljaista. En tiedä korjaantuuko tilanne ensi vuonna, mutta ainakin tällä hetkellä tuntuu että asiat ovat paremmalla tolalla kun musiikin kuunteleminen tuottaa taas iloa ja hyvää mieltä. Ehkä oli jonkinlaista korvien väsymistäkin havaittavissa, tiedä häntä.

Seuraavaksi lista vuoden 2012 merkittävänsorttisista musiikkijutuista epämääräisessä järjestyksessä: 

  • The Drums livenä Kööpenhaminan Amager Biossa
  • Steven Wilson livenä Kööpenhaminan Amager Biossa - ja nämä molemmat oli hyvin jees.
  • Havainto, että Turboweekend onkin ihan jotain muuta kuin olin luullut JA että se on tanskalaisbändi JA että sehän muuten toimii! 

Turboweekend - On My Side by Turboweekend-Official
  • Ginger Ninja livenä Odensen Postenissa.
  • Havainto, että naislaulajatkin voi kuulostaa kivalle. Esimerkiksi Hannah Schneider ja First Aid Kit.
  • The XX livenä Ilosaarirockissa
  • Of Monsters and Men on kiva juttu
Tänä vuonna en oikeastaan yhtään seurannut uusien albumien julkaisuja tai kuunnellut suuremmin uusia bändejä, olla möllöttelin vaan. Coexist sentään tuli pantua merkille ilmestyessään ja kuuntelinkin sen pariin kertaan läpi, mutta tarkempi perehtyminen jäi things to do later -listalle. Myös Disco Ensemblen Warriors on edelleen korkkaamatta koska Second Soul aiheutti jonkinlaista häkeltynyttä pöyristystä ja sitten tuttua "ei tää oo enää se sama Disco Ensemble mistä mie tykkäsin" -whineä. Ja minä kun aiemmin olin vielä innoissani.

Niin että tässäpä nämä kaikessa suppeudessaan. Hyvää uutta vuotta, toivottavasti se on musiikillisesti antoisampi kuin tämä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro huolesi: