sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Kevään yllättäjä: Mogwai

Koskaan en ole ollut erityisen aktiivisesti kiinnostunut Mogwaista, kun en ole uskonut oman huomiokykyni riittävän bändin musiikille. Siskoni puolestaan on kovasti kallellaan Mogwain suuntaan, siksipä Hardcore Will Never Die But You Will onkin soinut huushollissamme ja automatkoilla menneen talven mittaan lukemattomia kertoja. Salakavalasti albumi on kaivertanut tietään tajuntaani; ensimmäiseksi havahduin San Pedron melodiaan jokunen kuukausi takaperin ja tiedustelin siskolta kappaleesta. Sittemmin olen toisinaan pyytänyt, että otas Mogwaita mukaan kun ollaan lähdetty autoilemaan. Tänään yllätin itseni ensimmäistä kertaa kuuntelemasta albumia oma-aloitteisesti, ilman että siskolla oli asiaan osaa tai arpaa. Alanko minäkin, vannoutunut poppari, kallistua parta-progen suuntaan?


2 kommenttia:

  1. Meinasin äänestää vaihtoehtoa Häh? :D haha. Et sentään käyttänyt termiä post-rock, jota ei muusikot itse ollenkaan allekirjoita. Bonukset siitä! Sitten vain Young Team kuunteluun.

    VastaaPoista
  2. En mie mistään niin hienosta kun post-rockista mitään tiiäkään, partaproge oli paljon mieleenjäävempi termi. Terveisin olenhan melkein asiantuntija itsekin. :D

    VastaaPoista

Kerro huolesi: