torstai 16. kesäkuuta 2011

Pull yourself together and fall in love with me

Kas kun on aika taas päässyt rientämään! Tässä on ollut kaikenlaista meininkiä meneillään kun ystävä palautui Japanista, kirjallisuuden esseiden palautuspäivä kolkuttelee ja on eräskin harrastelijahamppareiden taidenäyttelyprojekti tuotettavana niin siitä hyvästä on blogi sitten jäänyt vähän omiin oloihinsa. Mutta nyt korjataan se tilanne taas hetkeksi, sillä tänään jutellaan bändistä nimeltä Cold Mailman.



Cold Mailman on norjalaista indieherkistelyä ihanimmillaan. Kaksi albumia (How To Escape Cause And Effect 2008, Relax, The Mountain Will Come To You 2010) julkaissut bändi mainitsee vaikutteikseen muun muassa Kings of Conveniencen, Whitest Boy Aliven sekä progemmalta osastolta esimerkiksi Toolin ja King Crimsonin. Tämän vuoden puolella bändi on julkaissut omaa nimeään kantavan viiden biisin ep:n, joka löytyy Spotifysta samoin kuin kakkosalbumikin. 

Jos ei ole aikaa perehtyä bändiin laajamittaisemmin, lienee syytä painaa korvan taakse talteen Relax, The Mountain Will Come To You -albumilta irroitettu single Pull Yourself Together And Fall In Love With Me. (Ikään kuin bändi olisi mieltynyt pitkiin nimiin?) Drowned in Soundin mukaan bändi itse on vakuuttunut siitä, että  "this is the song the people of indie should send to their dearhearts if they really want to win them next week. " En uskalla olla tästä eri mieltä, sen verran vahvasti kappale puhuttelee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro huolesi: