tiistai 23. elokuuta 2011

Steven Wilson indeksoi. (Uusi musiikkivideo)

Ehkä parhaiten Porcupine Treen nokkamiehenä tunnettu musiikin monitoimimies Steven Wilson julkaisee syyskuussa toisen sooloalbuminsa, Grace for Drowning, ja tänään julkistettiin toinen virallinen musiikkivideo levyn tiimoilta. Index-nimiseen biisiin videon on ohjannut tanskalainen valokuvaaja-ohjaaja Lasse Hoile, jonka kanssa Wilson on tehnyt yhteistyötä jo pitemmän aikaa (ja jonka aikaansaannoksia itse ihailen täysin sumeilematta). Sen enempää biisi kuin videokaan eivät ainakaan parin kuuntelun ja katselun perusteella yllä samalle tasolle kuin Wilsonin Insurgentes-soolodebyytin avausraita Harmony Korine, joka on oma henkilökohtainen suosikkini kyseiseltä levyltä. Ahdistavuusasteikolla tosin mennään jokseenkin tasoissa, siinä on taito jonka tämä parivaljakko hallitsee. (Lasse Hoilella on selvästi jokin juttu sen Ringu-tytön kanssa. Katsokaa vaikka.)




4 kommenttia:

  1. Wilson on mahtavuutta, odotan levyä paljon!

    VastaaPoista
  2. Ringu-tyttöjutut on oikeasti Tarkovski-vaikutteita. Pakko oli sanoa, jos vaikka ihmiset innostuisi hyvistä elokuvista. Katsokaa Peili (Zerkalo, 1975). Eipä sillä, onhan se Ringukin ihan hyvä.

    Ps. Pahoittelen, olen vain vetänyt pannullisen teetä. Huhuh Wilsonia tässä kuussa. Pitäisi saada se viritin toimimaan että vinyylit kuuluisi.

    VastaaPoista
  3. I stand corrected, enhän mie tuota enää muistanu. On se hyvä kun sie pidät huolen siitä että faktat on kunnossa. :D

    VastaaPoista

Kerro huolesi: