torstai 25. elokuuta 2011

Viimeinen päivä ennen tenttiä -blues

Huomenna on tentti. Kahdeksan opintopisteen edestä pitäisi tietää asioita niin rituaalitutkimuksesta kuin historiallisesta antropologiastakin. Aloitin lukemisen jo heinäkuun alussa ja laskin tunnollisesti, että 21,5 sivua joka arkipäivä ennen tenttiä on juuri sopiva tahti ja ehdin mukavasti lukea kaikki kirjat kohtuullisella päiväpanostuksella. 

No ketunmarjat, koko heinäkuussa taisin lukea ehkä 60 sivua ja loput jäi elokuulle. Elokuustakin suurin osa meni kaikenlaisissa riennoissa joten nyt sitä ollaan sitten hätää kärsimässä. Tämä lienee kaikille opiskelijoille ihan riittävän tuttu ilmiö, joten ei siitä sen enempää.

Itselläni on kuitenkin paha tapa luovuttaa viimeisenä päivänä ennen tenttiä. Iskee tuttu epätoivo ja turhautuminen: en minä kuitenkaan enää ehdi oppia mitään joten kädet pystyyn ja paetaan kukkuloille. Maksan sitten sen elokuun opintotuen takaisin jos huonosti käy. Eli sen sijaan että lukisin, istun koneella ja surffailen vaatekauppojen sivuilla etsimässä mekkoa syksyksi ja kaivelen Spotifysta kivaa musiikkia, niin kuin nyt vaikka She & Him:iä.



Onneksi keksin juuri sopivan houkuttimen, jolla ehkä saan puhuttua itseni vielä takaisin kirjojen ääreen jolloin toivoa ei ole täysin menetetty: Monkin sivuilta löytyi kaksi ihanaa mekkoa, joista toisen voin luvata itselleni palkkioksi, jos tentti menee läpi. Jos ei mene, niin ei mekkoakaan heru. Ovelaa! 

Sarah by Monki

Agatha by Monki

Nämä mekonkuvat silmissä siis takaisin kirjojen ääreen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro huolesi: