maanantai 29. elokuuta 2011

Uusi söpöilytuttavuus: Lightning Love


Lightning Love. www.lightninglove.com

Joskus löytyy hyvää musiikkia ihan vahingossa, niin nytkin: Spotifysta lähti soimaan jotain viimeisen päälle söpön ja sympaattisen kuuloista ja tarkempi tarkastelu kertoi, että siellä soi albumi nimeltä November Birthday. Toisin kuin yleensä hutibiisien/levyjen lähtiessä soimaan, en vaihtanutkaan kappaletta heti vaan piti jäädä ihan kuuntelemaan että mitäs tämä nyt oikeastaan on. Ja kuinka ollakaan, karkeille äijä-äänille aikoinaan opetettu korvani on näköjään lopultakin pehmennyt, sillä Lightning Love -nimiseksi osoittautuneen michiganilaisyhtyeen solisti Leah Diehlin suloinen ääni ei tuntunutkaan liian imelältä vaan oikeastaan aika...kivalta. 

Siskosta ja veljestä ja niiden kaverista muodostuvan Lightning Loven kappaleet ovat lyhyitä ja keveitä poprallatuksia joita on helppo jo parin kuuntelun jälkeen hyräillä itsekseen. Sanoitukset ovat pieniä, arkisia tarinoita tytöistä ja pojista ja tykkäämisestä. Ja älkää väittäkö, ettei Leah Diehlissä olisi jotakin kiistämättömän ihastuttavaa! (Kunhan nyt ensin ehditte tutustua.)

Bändin debyytti ja toistaiseksi myös ainoa albumi November Birthday siis löytyy Spotifysta. Tässä maistiaisia MySpacesta:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro huolesi: