maanantai 18. huhtikuuta 2011

Kokoelma päiviä ilahduttaneista asioista

Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, elämä on ollut viime ajat yhtä tieteellistä kirjoittamista, eikä hirveästi ole riittänyt jaksamista blogipostausten hiomiseen. Nyt parin lomapäivän jälkeen taas kiinnostaa istua koneellakin, joten siitä hyvästä seuraa kokoelma viimeaikaisia juttuja, joista on tullut hyvää mieltä aherruksen lomaan mutta joista en ole ehtinyt tai jaksanut aiemmin intoilla:

NT'S White Trash - Whistle


ntswhitetrash.wordpress.com


Nick Trianin bändiviritelmä NT'S White Trash pitää sisällään muusikoita muun muassa Kiki Pausta ja Mummypowderista. Puolitoista vuotta sitten kokoonpantu orkesteri julkaisee debyyttialbuminsa kesäkuussa ja albumimaistiaisina toimii sinkkubiisi Whistle, jossa kuullaan juurikin sitä itseään. (Mikä siinä onkin, että vihellysbiisit vaan jotenkin toimii?)
04 Whistle by NT's White Trash


The Go! Team - Buy Nothing Day
Lisätään tämä siihen kesä 2011 -biisilistaan Yournalistin, Big Wave Ridersin ja kumppanien perään. Ensi kuulemalta tutunoloinen biisi suorastaan vaatii polkupyöräilyä mankka tarakalla kohti uimarantaa. Tai jotain muuta elokuvallista, mitä kukaan ei oikeasti tee.

The Go! Team - Buy Nothing Day by thegoteam

The Lucksmiths - T-Shirt Weather
Pekka julkaisi blogissaan kevään kunniaksi listan keväisistä biiseistä ja tämä raita rakastutti ainakin minut välittömästi! Onnensepät olivatkin itselleni ennestään täysin tuntematon nimi, mutta nyt jo kuopattua bändiä on tullut kuunneltua tämän löydöksen ansiosta enemmänkin. Voi kun olisi jo t-paitasää! Kuuntele biisi alla olevalta videolta, joka on tosi random ja jolla ei ole mitään tekemistä bändin kanssa tai Spotifysta



Pekalla on muuten levyhyllynsiivousmyynti meneillään, joten kannattaa käydä vilkaisemassa jos sieltä löytyisi jotain mieleistä. Itsekin sieltä pari levyä siirsin omaan hyllyyni ja täytyy sanoa että kaupanteko sujui esimerkillisen kitkattomasti ja levyt olivat erinomaisessa kunnossa, suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro huolesi: