perjantai 9. syyskuuta 2011

Päivä jona kaikki ei ole mennyt ihan putkeen mutta joka ei silti ole ihan huono päivä.

Tänään on ollut taas yksi niitä päiviä kun olisi vaan kannattanut jäädä kotiin. Tietotekniikka ja sää on olleet poikkiteloin, niin siinähän sitä on jo pienelle ihmiselle tarpeeksi kurjuutta. Toisaalta ei niin paljon kaikenlaista pientä riesaa etteikö joukkoon mahtuisi hyviäkin juttuja.

Kaksi viikkoa olen rampannut WebOodissa vahtaamassa, joko tenttitulokset on tulleet, vaikka ihan hyvin tiesin että ei ne kuitenkaan vielä ole. Joku ehkä muistaakin, miten lupasin itselleni mekon jos tentti menee läpi. No tänään ne tulokset oli tulleet ja sehän ei ollut vain läpi vaan vieläpä hyvällä arvosanalla! Tämä oli se hyvä osuus. Riemusta kiljahtaen kipaisin Monkin nettisivuille - vain huomatakseni oman ultimaalisen hölmöyteni, sillä eihän siellä mitään nettikauppaa ole. Kyllä ne kamppeet on siellä nähtävillä ja hienosti esiteltyinä, mutta ei niitä sieltä tilaamaan pysty. Ja kun lähin liike on Helsingissä niin jäi sitten mekko saamatta. Pirskules. 

Mutta hyvä uutinen on se, että Bombay Bicycle Clubin uutukainen A Different Kind of Fix on kuunneltavissa Spotifyssa. Tästä videosta tuli jotenkin aika hyvä mieli: 
Toinen hyvä uutinen on se, että loppupäivän voi pysyä kotona katsomassa leffoja ja juomassa teetä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro huolesi: