lauantai 7. toukokuuta 2011

Hämmästyttävä muuttuva tyttö

Tänään tein tärkeitä päätöksiä, jotka ovat kypsyneet jo hyvän aikaa mutta vasta nyt realisoituivat teoiksi: päätin että kyllä, taidan sittenkin pitää Reginasta. Ja kyllä, olen tyttö ja näin ollen voin myös käyttää pitsipuseroita. Tähän asti Reginasta pitäminen on ollut jotenkin vaikea kysymys jota en ole osannut päättää ja pitsipuserot sula mahdottomuus. Mutta kevään kunniaksi molemmat saivat mahdollisuuden astua osaksi elämääni.

Jostain syystä jokin osa aivoistani kieltäytyy uskomasta, että Paras aika vuodesta kertoo loppukesästä. Itselleni paras aika vuodesta on aina ollut toukokuiset vihertävät illat ja niin ollen aivoni ovat peruuttamattomasti kytkeneet kyseisen kappaleen kevätbiisiksi vaikka sanoitukset muuta väittävätkin. Mutta molempi parempi, voihan tätä kuunnella sitten elokuun pimeinä iltoinakin. 



2 kommenttia:

  1. LOLOLOLOLOLOLOL!

    Lol.

    Pitsipaitoja.:D

    Muistan muutamatkin kommentit mita pitsipaidoista olette sanoneet ja niihin verrattuna taahan on suoranainen ihme.:D <3

    VastaaPoista
  2. Ihanan kannustava lähestymistapa asiaan sulla. :D Mutta voin kertoa että kirpparilta löytynyt PITSIvaatekappale ei tosiaankaan roiku miun päällä tästä lähtien 24/7 vaan odottaa sopivaa tilannetta. Mutta olen siis antanut tyttömäisille jutuille mahdollisuuden ja se on jo jotain.

    VastaaPoista

Kerro huolesi: