torstai 12. toukokuuta 2011

iPod error, excercise fail

Nyt pitää taas mussuttaa tekniikasta ja sen toimimattomuudesta ja siitä, miksi on ihmisen elämä niin pirun paljon kiinni siitä, toimiiko tekniset vimpaimet. Olisi nimittäin tosi hyvä sää lähteä lenkille, mutta entäs kun viisivuotias iPodini on tullut vanhuudenhöperöksi? Lenkille lähteminen ilman musiikkia on jotenkin tosi vaikea ajatus, yhtään ei huvita. Pari kertaa olen pakon edessä joutunut lenkkeilemään pelkät luonnon eli kaupungin äänet korvissa, kun soitin sekosi heti ensimmäisellä korttelinvälillä. Nyt ei jotenkin enää kiinnostaisi. 

Kun kävelyvauhti määräytyy aika pitkälti taustamusiikin mukaan, niin ilman musiikkia sitä tulee valuskeltua ihan luvattoman hissuksiin ja laiskasti. Ookoo, metsäpätkällä on myöhään illalla kiva kuunnella lintujen mekastusta, varsinkin näin keväällä mustarastaat pitää ihan hillitöntä meteliä. Mutta entäs muuten sitten? Omien askelten rouske on jotenkin melko virikkeetöntä kuunneltavaa.  

Kaiken lisäksi en tosiaankaan ole mikään sporttisin tyyppi, eli ne muutamat kerrat kun tuntuu siltä että voispas lähteä lenkille olisivat tosi arvokkaita, kun ei muuten tule hirveästi liikehdittyä. Mutta kun tekniikka ei futaa niin sitten sitä jää laiskana kotiin makaamaan. Onko tämä nyt taas mistään kotoisin? Onko kenenkään muun lenkille lähtö muka kiinni siitä, toimiiko soitin? 

Ja kun musiikista on puhe, niin kerrottakoon vielä että jos se pirun soitin toimisi, niin siellä soisi näin toukokuussa Disco Ensemblen Magic Recoveries reippaampaan menoon ja hitailevampaan sunnuntaikävelyyn The Nationalin High Violet. Mutta kun ei.  



www.toothpastefordinner.com / iPod error

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro huolesi: