torstai 21. heinäkuuta 2011

Kaihon, kaipuun ja levottomuuden biisejä

Seuraa ensimmäinen interaktiivinen postaus tämän blogin historiassa! Hyvät naiset ja herrat, kirjoittelin tässä taannoin siitä arkista eloa kaihertavasta tunteesta, kun tuntuu että pitäisi olla jossain muualla kuin on ja tekemässä jotain muuta, elämässä. Jos ette ole kärryillä, vilkaiskaa kyseinen teksti täältä. Nyt minulla olisi teille toimeksianto: kertokaa minulle biisejä, jotka teistä tavalla tai toisella liittyvät tuollaiseen olotilaan, kun on kaipuu jonnekin pois tai muuten vain sellainen olo että nyt tarvitaan jotain äksöniä elämään, muutosta, mitä tahansa! Tarvitsen lisää noita kyseisenlaisia biisejä että voin niitä sitten syksyn tullen kuunnella ja ahdistua lisää.  Antakaa kommenttiboksin ropista! Tietysti jonkinlaiset perustelut on aina kivaa luettavaa, että miksi juuri tämä biisi. 

Lopuksi vielä ultimate kaihobiisi näin kesän taittuessa jälkipuoliskolleen. Kesän loppumisen ahdistus alkaa aina näin Rokin jälkimainingeissa kun lasten koulureput ilmestyvät kauppoihin. Nyyh. 




Vähän jänskättää, että tuleeko yhtään kommenttia. Tässä testataan lukijakunnan (sitä tiettävästi on) aktiivisuus. 

4 kommenttia:

  1. ainiin, ja eiköhän ne sanat kerro asiansa. Minusta aika sopiva kaihokaipuu biisi siis. Video tosin ehkä turhan hämärä.

    VastaaPoista
  2. Pitkään ollut meininkinä tähän kommentoida, mutta lahosta päästä kärsii kaikki (jopa minä itse) ja nyt vasta tähän havahduin.

    http://www.youtube.com/watch?v=pUQhYnAyC5k - Ihan vaikka ei tietäisikään kyseisen biisin olevan äärettömän käytetty hautajaisbiisi, niin miusta tää vie ajatukset aina jonnekin kauas. Luultavammin aina sinne missä tietää että pitäis olla tukemassa toista ja luomassa toivoa. Ja jos lyriikoihin haluaa uppoutua, ne löytyvät parhaiten täältä: http://johannanuusi.blogspot.com/2010/02/eg-ser.html

    http://www.youtube.com/watch?v=i7rkldqyd0I - noh, tälläista sitä vaan toivoisi että olisi joskus itselläänkin tuo elely. :)

    Ja no bonuksena vielä tämä (näitä biisejähän oisi kyllä useampiakin, mutta luulen että banaanikärpästen tuhoaminen vie miulta himpun verran enemmän intoa tällä hetkellä :D) http://www.youtube.com/watch?v=gfJ7Y3shE_0 - itsehän olin suhteellisen pieni, kun kuulin tämän biisin, ja mie olin oikeasti sellainen että aina jäin miettimään miten se Smurffi siellä puun juurella kattelee ylös ja miettii että pääsisi kotiin. Soi miulla aina vielä joskus päässä, ja kyllä tämä biisi tiivistää sen että miltä tuntuu olla niin väärässä paikassa kuin vain olla voi, mutta silti on vähän onnellinen siitä että on siellä missä on. :) (olipa selkeää suomea, elä järkyty :D)

    VastaaPoista

Kerro huolesi: