torstai 14. heinäkuuta 2011

Uutta kivaa Oulusta: Stache

Stache. Kuva: Anssi Laamanen

No nyt on kivaa indietä taas tarjolla! Oulusta puskee Satellite Storiesin lisäksi myös Stache, joka omien sanojensa mukaan "luottaa päätä nyökyttävään poljentoon, moniäänisiin laulunlurituksiin sekä tarttuviin melodioihin." Moniäänisesti vedetyt kertsit ja jokin jännä Lodgermaisuus biiseissä (erityisesti Girl) antaa Stachelle oman leimansa.

Game on -ep:n nimibiisi on varsin mukava ralli, mutta kaksi muuta raitaa - Girl ja Let it go - ovat ensi kuulemalta varsin paljon toisiaan muistuttavia hitailuja. Spotifysta löytyy myös bändin aiempi s/t -ep, jonka biisimateriaali on jokseenkin diskompaa settiä. Selvää kehitystä ep:iden välillä on kuultavissa, mikä on aina artistin kannalta hyvä juttu. Vanhemmalta ep:ltä Party Boy kyllä tuntuisi kovasti tanssivarvasta vipatuttavalta biisiltä, joka suorastaan kerjää Saturday Night Fever -henkisiä muuvsseja.

Stache - Game On by Stache_band

Stache - Partyboy by Stache_band

Stache soittaa keikan Qstockissa 30.7., joten jos olette sinne päin suuntailemassa niin käykäähän kuulostelemassa ja katsastelemassa, millaista bändin livemeininki on.

PeeÄs: Huomasin juuri, että ainakin Slow Show:n Juhani on myös juur'ikään kommentoinut bändiä ja nähtävästi jokseenkin samoilla linjoilla ollaan, lue vaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro huolesi: