sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Hokshoks: Sinä elävä (Du Levande) tänään klo 21 FST:llä!

Piti ruveta postaamaan ihan siltä varalta, että tämä jonkun ehkä ajoissa tavoittaa!

Eli Tatt av Kvinnenin vanavedessä seuraa lisää pohjoismaalaista laatuelokuvaa, jota olisi tiedossa tänä iltana klo 21.00 FST5:llä. Sieltä tulee Roy Anderssonin ohjaama, useita elokuvapalkintoja kerännyt Sinä elävä (Du Levande / You the Living, Ruotsi 2007) joka on tragikoominen episodielokuva ihmiselämän moninaisuudesta. Itsekään en ole leffaa nähnyt vielä kokonaan, mutta kiinnostuin kovasti niiden pätkien perusteella luennoitsijamme esitti elokuvamusiikin luennoilla viime talvena. Kiitos, FST! 

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkkauksesta! Meinasin unohtaa, mutta tietysti digiboksini taas jumahti kesken tallennuksen. Oih ja voih. Onneksi kirjaston hyllystä tuota sai. Pitäisi muutkin Anderssonin leffat katsoa piakkoin, kun ovat hyllyssäni odotelleet jo ainakin pari vuotta katsomistaan.

    VastaaPoista
  2. Ah digiboksit, nuo elokuvankatselijan murheenkryynit. On itselläkin kerran tai kahdesti meinannut itku ja parit kirosanat päästä kun on jonkun hyvän leffan tallennus mennyt pieleen, saa nähdä kuinka tallennuksen on tällä kertaa käynyt. Kunhan saat Anderssonit katsottua niin kerro miltä vaikutti, Toisen kerroksen lauluja ainakin kiinnostaisi itseänikin.

    VastaaPoista

Kerro huolesi: