torstai 20. tammikuuta 2011

Hyvästit sihteerikköydelle, osa 2 / Hypettelyä

Tänään siivosin työpistettä ja yritin kuumeisesti saada tehtyä kaikki ne hommat jotka pitäisi saada tehtyä. Pakkasin vanhat muistivihkot ja teemukin alusen jo laukkuuni;Reinot lähtee vasta  huomenna, samoin Armas-niminen anopinhammas joka sulostutti vihreydellään muuten niin harmaata mökkiäni. Oletteko muuten huomanneet, että vihreä ja harmaa on kaunis yhdistelmä? Kesäisin koivujen latvat näyttävät aina niin paljon vihreämmiltä myrskynharmaata taivasta vasten. Mutta niin, huomenna viimeinen työpäivä, vuosi vierähti ihan mielettömän nopeasti. 
***

Tänään tajusin taas, miten hieno kevät ja kesä on tulossa. Uuden Kerubin nettisivut on nyt auki ja tiedä tasan missä vietän suurimman osan keväästäni. Jos siellä on käytettävissä myös langaton nettiyhteys, taidan muuttaa sinne asumaan. Avajaisiin on vain kolme viikkoa. Tajusin  myös, että The Nationalin Kulttuuritalon keikka on myös ihan pianpian eli aivan kohta eli vain noin reilun kuukauden päästä. Juhlaa! Ja sitä ennen eli ihan ensimmäiseksi tämä lähtee pariksi viikoksi ihmettelemään idän ihmeitä Japaniin. Lähtö on ylihuomenna. Eipä turhan siistiä. 

Ja ettei riemu siihen loppuisi, saatiin eilen uusi levyhylly! Parikymppiä maksoi, kaverit kantoivat perille asti. Juhlaa ja riemua siis. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro huolesi: