keskiviikko 22. joulukuuta 2010

It's Christmas! Let's Be Glad!

Kotiuduin eilen maaseudun rauhaan viettämään joulua porukoiden luokse. Tänään talkoiltiin karjalanpiirakoita semmoinen 350-400 kpl että riittää varmasti joulunpyhiksi. Illalla väänsin syksyn mittaan haalitut lahjukset paketeiksi kierrätetyin lahjapaperein ja -nauhoin; ylpeydellä voin todeta, etten ostanut yhtään rullaa uutta lahjapaperia tänä vuonna, vaan käytin viimevuotisia papereita (kertaalleen käytettyjä siis) ja täydestä menee. Pihiyttä? Kenties. Mutta ensisijaisesti yhden naisen sota turhaa jätettä ja kertakäyttöisyyttä vastaan. 

Huomenna tehdään joulusiivous rapsakassa kolmenkymmenen asteen pakkasessa ja kannetaan isän ja siskon hakema kuusi sisälle ja sitten joulu voi ainakin minun puolestani tulla. 

Mielessä on paljon asioita joista olisi tarkoitus tänne kirjoitella ja rupatella mukavia, mutta nyt on ehkä parempi hiljentyä muutamaksi päiväksi joulun viettoon ja toivotella joulurauhaa itse kullekin, missä ja miten joulua vietättekään. Palataan asiaan sitten pyhien jälkeen (paitsi että kuitenkin mie istun koneella taas jo joulupäivänä, mutta minkäs teet), tarkoitus olisi tässä ennen vuodenvaihdetta ainakin listailla kuluneen vuoden parhaita juttuja. 

Eli joulurauhaa teille, kuunnelkaa Sufjania: It's Christmas! Let's Be Glad! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro huolesi: