lauantai 25. joulukuuta 2010

Jouluköllöttelyä

Tämä on ollut tähän mennessä juuri sellainen joulu kuin sen kuuluukin olla: mihinkään ei ole kiire, ei ylimääräistä hössötystä ja stressausta. Ollaan kotona ihan vaan oman perheen kesken ja syödään itsemme kipeiksi, töllötetään vanhoja mustavalkoelokuvia (Teemalta tuli Cary Grant -lahjapaketti, katsottiin kolme ensimmäistä neljästä) ja syödään vähän lisää. Huomenna vierailulle sukulaisiin ja sitten taas vähän lisää kotona köllöttelyä. 

Selvästikin olin ollut kilttinä; sain mitä toivoinkin joululahjaksi eli lämpimät tossut (terveisin Varpaita-Palelee-Aina), uuden vaijerilukon polkupyörään, Mark Oliver Everettin eli Mr.E:n omaelämäkerran Things The Grandchildren Should Know ja ne kovasti kaivatut kuulokkeet iPodiin. Lisäksi paketeista löytyi kaikkea muutakin, mitä en ollut osannut toivoakaan. Ehkä lemppareimmat lahjat oli siskon antamat Globe Hopen kierreselkäinen muisti/luonnoskirja ja Topatocosta tilattu  t-paita (jonka tosin ihan itse valitsin, mutta silti). 

Joulun lempparipaketit. 

Pitää vielä mainostaa, että tuo Things the Grandchildren Should Know on tällä hetkellä yksi lempikirjoistani. Luin sen ystävän suosituksesta syksyllä ja valvomiseksihan se taas meni, kun erehdyin illalla aloittamaan eikä sitä malttanut laskea käsistään. Uskomaton mies tuo Mr. E. Omalla tavallaan täysin kumma heppu, mutta kuinka ihminen voikin musiikin avulla selvitä melkein mistä vain; niin kuin nyt siitä, että melkein kaikki läheiset kuolevat ympäriltä yksi toisensa jälkeen. Melkoista touhua. Jos ei ole tekemistä väliviikolla tai elokuvien töllötys alkaa pitkästyttää, käykää etsimässä tämä opus kirjastosta tai kirjakaupasta; ei mene hukkaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro huolesi: